Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til leje i Frederiksberg C

lejlighed i Frederiksberg C til leje

Lejlighed til leje på 1914 Frederiksberg C

Beskrivelse


En enestående Københavner ejendom opført i 1908 med flere, specielle arkitektoniske detaljer som f.eks. 4 tårne. Ejendommen består af 2 separate bygninger placeret omkring 2 hyggelige gårdpladser på hver sin side af Danas Plads dækkende adresserne Vordroffsvej 37-41, Danasvej 10-10A og 11 samt Vordroffslund 1-3.

Der er samlet set 82 boliger i ejendommen i størrelser fra 64 til 208 m2, hvoraf kun 3 af boligerne er under 100 m2. Alle boliger er store, lyse og smagfuldt indrettet. Der er kælderrum til alle boliglejemål. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Nærområdet: 
Ejendommen ligger i et af de mest eftertragtede områder på Frederiksberg med nærhed til både shopping, cafeer og handelsstrøg. F.eks. ligger ejendommen kun 600 meter fra Gammel Kongevej. Området er meget charmerende og præget af rolige omgivelser og ligger ganske tæt på Søerne og offentlig transport.

Lejligheden indeholder: Entré. En meget skøn og lys lejlighed. Smukke gulve og højt til loftet. Køkken/alrummet er lejlighedens knudepunkt og er med alle hårde hvidevarer. Der er to stuer og den ene med karnap, som evt. kan bruges som et værelse. Et skønt soveværelse med garderobeskabe og altan mod gården. Derudover endnu et værelse også med garderobeskabe. Lejligheden har et dejligt badeværelse med bruseniche og vindue samt kombi vaskemaskine/tørretumbler. Der er derudover et gæstetoilet.