Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til salg i København S

Modelfoto

Lys og renoveret lejlighed på rolig og central beliggenhed

Lys og renoveret lejlighed på rolig og central beliggenhed

Denne smukke og istandsatte lejlighed venter på nye ejere.

Her har I chancen for at bo i en yderst veldisponeret bolig med virkelig lækre detaljer og en delevenlig planløsning, da I får to separate værelser, et åbent køkkenalrum og to store altaner med masser af sollys.

Lejligheden råder over 43 kvadratmeter med en lys indretning i alle rum, hvor de hvide vægge, gulve og loft får en smuk kontrast fra de sorte elementer i køkkenet og badeværelset.

Boligen åbner sig for jer i entréen med adgang ind til stuen og alrummet, der har god plads, så I nemt kan indrette jer.
Her skinner de smukke detaljer virkelig igennem, hvor alt står som nyt og med et eksklusivt design, flot armatur og hårde hvidevarer. Et stort trefagsvindue giver rummet et smukt lys, uanset om I befinder jer i sofaen, rundt om spisebordet eller i køkkenet.

De to soveværelser har også begge en god størrelse, så lejligheden er perfekt som et delevenligt tilbud eller til det unge par.
Det ene værelse får adgang til en af de to altaner med en sydvendt placering og sollys hele dagen, imens badeværelset har en dejlig, separat bruser, toilet og vask samt adgang til den anden altan.

Ejendommen er fra 1941 og ligger i en veldrevet ejerforening med et rigtigt godt naboskab og en aktiv, velfungerende bestyrelse.

Det smukke udseende er ikke kun karakteristisk for det ind...