Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til salg i Kibæk

Modelfoto

Hus til salg i 6933 Kibæk

Er du på udkig efter en nyere flot og stilren villa? Så se med her!

Vi udbyder nu denne flotte villa salg! Villaen er beliggende i Skarrild, 6933 Kibæk - kun 20 minutter fra Herning.
Villaen er opført af Eurodan Huse i 2018, og fremstår med sit fine stilrene udtryk og store flotte vinduespartier, yderst moderne.

ET LÆKKERT HUS, DER PASSER TIL DIN FAMILIE?
Boligen er opført som en længehus, som ligeledes er en arkitektonisk klassiker med sin flotte rektangulære form og enkle udtryk.

Længehuset fra 2018, rummer 129 m2 i ét plan. Planløsningen er yderst veludnyttet, og indeholder mange gode og rummelige rum og hyggelige opholdsmiljøer.

KOM MED INDENFOR
Ved indgang til boligen træder man ind i et lyst og rummeligt bryggers med masser af god skabsplads, og med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Bryggerset er belagt med pæne grå fliser, og med flotte hvide fronter på skabsarrangementet.
Går man videre fra bryggerset møder man boligens ene flotte badeværelse med brus og et rummeligt værelse - her er der taget højde for, at der kan etableres endnu et værelse.

DEJLIGT OPHOLDSMILJØ
Fra bryggerset bevæger man sig direkte ind i boligens flotte køkken-alrum i sammenhæng med stue. Køkkenet er opført parallelt med en køkken-ø så man herfra har udsyn over resten af rummet. De pæne hvide fronter fra bryggerset er ligeledes gennemgående i køkkenet, og befinder sig ligeledes på begge af boligens badev...