Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til salg i Haderslev

Modelfoto

Hus til salg i 6100 Haderslev

Godt tilbagetrukket fra vejen og for enden af lille grusvej sælges dette skønne hus der er beliggende i naturskønne omgivelser i Grarup. Her er kort afstand til Starup, fjorden, badestranden ved Hejsager og der er ikke langt til Haderslev. Denne bolig ligger på 1592 m2 dejlig grund.

Boligen er opført 1780 og er løbende moderniseret. Bygget i pudset murværk der er kalket og der er stråtag. Hyggelige trævinduer. Boligen opvarmes med oliefyr, luft til luft varmepumpe, Morsø-pillebrændeovn og elvarme. Der er indlagt byvand i 2021 og der er lavet nyt minirenseanlæg i 2014.

Boligareal 136 m2 - hertil kommer 1. sal (ej reg. i BBR), hvor der bl.a. er stor repos, opbevaringsrum og soveværelse. Carport 35 m2 og værksted / udhus 50 m2.

Indrettet med klinkebelagt entre, skøn spise-/opholdsstue med fyrretræsgulv, pillebrændeovn og varmepumpe, hyggeligt køkken, særskilt spisestue med udgang til stor terrasse, fordelingsgang med trappe til 1. sal, garderoberum / depotrum, badeværelse med bruseniche samt 2 børneværelse.

1. sal er indrettet med opbevaringsrum, repos samt stort soveværelse.

I udhuset er der indrettet hobbyrum, værksted, vaskerum og fyrrum.

Hyggelig have med bl.a. fiskedam.

Her bor du i skønne landlige omgivelser.

Kom og se dette spændende hus!