Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til salg i Bevtoft

Modelfoto

Hus til salg i 6541 Bevtoft

Her sælges denne skønne og meget gennemførte villa der ligger midt i Bevtoft og der er meget kort afstand til bl.a. indkøb, skole, børnepasning og fritidsaktiviteter.

Du får en 2-plansvilla der er opført 1948 / 1978 og som løbende er renoveret og moderniseret, så villaen i dag fremstår i god og velholdt stand. Bygget i pudset murværk, glaseret tegltag og maghoni vinduer og døre. Boligareal 135 m2 + god anvendelig kælder med egen indgang på 58 m2. Isoleret garageanlæg 40 m2 med elport, multirum, værksted og fyrrum. Villaen opvarmes med fastbrændselsfyr og oliefyr. Nemt grundstykke på 551 m2 med flere gode terrasser og flot flisebelægning.

Indrettet med entre, skøn og rummelig vinkelstue med flot Dinesengulv i egeplanker og med udgang til dejlig terrasse, HTH-køkken med fin skabsplads, badeværelse med bruseniche samt soveværelse med god plads. Desuden baggang med trappe til kælder samt udgang til overdækket terrassen og haven.

1. sal er pt. indrettet som et stort rum der kan anvendes til stue eller soveværelse. Der er flot Dinesengulv i douglasgran. Det er nemt at indrette ekstra værelse på 1. salen. Fra 1. salen er der udgang til to skønne tagterrasser hvor man kan side og nyde udsigten og solen.

Kælderen er indrettet med et godt bryggers hvor der er god plads og installation af vaskemaskine og tørretumbler samt 3 disponible rum.

Fra Bevtoft er der gode busforbindelser til Vojens, Haderslev, Aabenraa og Toftlu...