Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til salg i Kongens Lyngby

Modelfoto

EJERLEJLIGHED - Skøn lejlighed med stor vestvendt altan

Gennemrenoveret lejlighed med stor vestvendt altan i Eremitageparken

På anden sal i Eremitageparken 97 inviteres I indenfor i en fuldkommen indflytningsklar lejlighed.

Her er gennemførte detaljer, en rød tråd i indretningen og en planløsning, der udnytter de tilgængelige kvadratmeter helt optimalt.

Med gennemstrømmende, naturligt lys og en kølig farvepalette er lejlighedens allerbedste egenskaber fremhævet her på en både smagfuld, stilren og moderne måde.

Boligen rummer to gode værelser, en stor, dejlig stue i åben forbindelse med det lækre og lyse køkken, en praktisk fordelingsgang med garderobe samt luksuriøst indrettet badeværelse med vaskesøjle, hængetoilet, rummelig bruseniche og sorte armaturer og detaljer, der komplementerer de varmt grå fliser flot.

Fra stuen har I udgang til en stor, vestvendt altan, hvor I får den smukkeste udsigt ved solnedgang. Her er langt til genboen, markise, masser af åben himmel og plads til både spisebord og loungemøbler.

Beliggenhed er super for både pendleren og de naturglade. Her er I inden for gåafstand af Dyrehaven og har samtidig nem og hurtig tilkørsel til motorvejen.

Byen kan nås på ca. et kvarter, indkøb og station er inden for gåafstande og de største sammen fletninger både ind og ud af byen ligger få minutters kørsel fra boligen.

Her er tale om en yderst velfungerende ejerforening med rigtig gode fællesfaciliteter såsom legepladser, p...