Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til salg i Valby

Modelfoto

VILLALEJLIGHED - kæmpe og fuldstændig istandsat bolig med skøn beliggenhed

Enorm, unik og fuldkommen fantastisk villalejlighed i Valby

Fra 1998 og frem til i dag, med det absolut største ryk i årene [xxxxx] , er villaen løbende istandsat og renoveret og fremstår i dag i sin måske bedste stand nogensinde.

Pladsen i den enorme villalejlighed er fordelt over fem soveværelser, hvoraf det ene i forlængelse af badeværelse og walk-in closet udgør den lækreste forældreafdeling. Her er yderligere to badeværelser, det ene i kælderen, forstuer og entré med adgang til bryggers samt tre store, smukke stuer en suite, hvoraf det ene er i åben forbindelse med det skønne køkken.

Fra den ene af de to stuer er der udgang til en fantastisk vinterstue, der i sommerhalvåret fungerer som drivhus og om vinteren og i ydersæsonerne som en fantastisk hyggelig vinterstue, der er udstyret med brændeovn. I stueplan er der isat smukke sprossevinduer og installeret kvalitetsbrændeovn mellem de to stuer med glas til begge rum.

Kælderen er gennemrenoveret, høj, lys og aldeles brugbar. Her er installeret ekstra køkken med vaskemaskine og eget badeværelse og her er masser af plads, med i alt 6 disponible rum af varierende størrelser.

I haven er der udover den smukke vinterstue anlagt de skønneste uderum med beplantet pergola, store terrasser i forskudte niveauer samt praktiske flisegange og -terrasser, der fortsætter foran huset til indkørslen, hvor det er etableret dobbeltcarport.

Haven bugner af gammel beplantn...