Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

Søger I børnevenlige rammer til familielivet? Så er denne charmerende villa på Gl Thyregodvej 27 i Brande perfekt til jer. Boligen er løbende blevet opdateret med blandt andet nyere tag samt terrasse og har en central beliggenhed tæt på alt, I behøver i dagligdagen.

Ejendommen fra 1922 præsenterer sig velholdt og indbydende med hvide vinduesrammer og rødstensfacade i murermesterstil. Boligen i halvandet plan rummer 163 m², der fordeler sig på stue, køkken-alrum, viktualierum, gæstetoilet, bryggers, tre værelser samt et badeværelse. Til huset hører desuden en dobbelt carport med separat værksted.

Inden døre mødes I af lyse og lækre rum, der komplementeres af gode vinduespartier, som byder sollyset indenfor og skaber en luftig atmosfære.

I den rummelige stue får I mange indretningsmuligheder, og rummet fuldendes af en dejlig karnap og en brændeovn, der spreder både hygge og stemning. Videre har I boligens køkken-alrum, hvor der venter jer et stilfuldt køkken samt et viktualierum med mulighed for opbevaring af madvarer. Stueetagen rummer også et gæstetoilet samt et pænt bryggers med plads til vaskefaciliteter.

På førstesalen finder I værelsesafdelingen med tre værelser af en god størrelse samt et flot badeværelse med bruseniche.

Udenfor kan I glæde jer over en dejlig, stor have, hvor der er masser af plads til børnenes leg. På den sydøstvendte fliseterrasse kan I nyde mange solbeskinnede timer og skønne grillaftener med f...