Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til salg i Roskilde

Modelfoto

VILLA - Gennemrenoveret 1-plans villa med de lækreste løsninger

Denne klassiske etplans 70'er villa er efter en gennemgribende renovering i 2022 fuldkommen uigenkendelig og fremstår i dag som en ultramoderne, eksklusiv og super lækker bolig, spækket med luksuriøse detaljer og alt hvad man forventer af en moderne villa, krydret med sans for detaljen og æstetisk appellerende løsninger.

Her er det ikke bare æstetikken, der er tænkt på. Huset er således blandt andet udstyret med Genvex anlæg, gulvvarme, eksklusiv gaspejs, facadeisolering, kulfilter, toiletter med natlys, nye døre og vinduer samt marmorbadeværelser.

Intet er overladt til tilfældighederne og intet er overset under istandsættelsen på Svaleøvej 58.

Her kommer I til at bo i fantastisk naturskønne omgivelser, med både vandet, Vigen Strandpark og smukke åbne vidder og samtidig få minutter i bil fra Roskilde centrum, hvor alle hverdagens fornødenheder, masser af spændende kulturelle tilbud, shopping, caféer og restauranter tilbyder sig.

Villaen rummer tre gedigne værelser, hvoraf det ene ligger i forbindelse med walk-in closet/kontor og husets ene badeværelse og udgør den oplagte forældreafdeling.

Her er endnu et badeværelse, dette med kar, praktisk bryggers med egen indgang samt et super lækkert køkken, der ligger i åben forbindelse med husets store stue.

Haven er stor, nem, solrig, velholdt og fuldkommen ugeneret.

Her er i i forbindelse med renoveringen etableret en næsten 100 m2 stor træterrasse,...