Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til salg i Toftlund

Modelfoto

Hus til salg i 6520 Toftlund

Nu har du mulighed for at erhverve den tidligere skole i Åbøl, hvorfra der er kort afstand til Toftlund. Der er heller ikke langt til f.eks. Bevtoft, Gram og Vojens. Beliggende på 6163 m2 grundstykke med god plads og der er flere frugttræer i haven.

Selve huset er opført 1913 og er ombygget i 1977. Bygget i solide materialer med bl.a. røde sten og tegltag. Boligareal 260 m2. Hertil kommer udbygninger på 136 m2. Der er blevet indlagt byvand og der er offentlig kloak. Opvarmes med masseovn og brændeovn. Der er indlagt lynhurtig fibernet. Der er påbegyndt modernisering af ejendommen, men der mangler fortsat at blive færdiggjort nogle forbedringer.

Indrettet med entre med trappe til 1. sal, stort soveværelse, stort badeværelse med kar og bruseniche, dejligt køkken med masseovn og udgang til haven, gennemgangsværelse / stue, stor opholdsstue med lille hems og brændeovn samt børneværelse.

1. sal der trænger til modernisering er indrettet med 3 værelser, badeværelse med kar samt mulighed for yderligere udnyttelse.

Udhus med fin plads.

Stor have med frugttræer.

Bestil en fremvisning på tlf. [xxxxx] eller klik på "Bestil fremvisning" nedenfor.