Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til salg i Roskilde

Modelfoto

Unik ejendom på 127 etagemeter i Veddelev

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning. Boligens hjerterum er det store opholdsmiljø med to stuer forlængelse af hinanden, hvilket skaber en let og luftig rumfornemmelse, som forstærkes af lysindfaldet. Her kan I placere en sofagruppe i den ene stue og indrette en hyggelig spisestue i den anden.
;I det hyggelige spisekøkken kan I prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Det landlige Roar-snedkerkøkken byder på god opbevaringsplads, så de sæbebehandlede egetræsbordplader er frie til madlavningen. Videre er der et badeværelse med gulvvarme og et Roar-snedkermøbel med sæbebehandlet teaktræ. Endelig kan I glæde jer over en førstesal med et væld af anvendelsesmuligheder.
;Udenfor kan I se frem til en dejlig grund, som bliver det absolut foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret. Den romantiske have emmer af charme og byder på blomstrende beplantninger, en græsplæne til børnenes leg og to skønne terrasser, der indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der et anneks med et værksted og et disponibelt rum.