Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til leje i Skjern

Modelfoto

Lejlighed til leje i 6900 Skjern

Etagebyggeriet er opført i 1998 og med elevator. Boligerne er beliggende tæt på indkøbsmuligheder og centrum af Skjern by. Der er en fælles altan på 1. sal, men ingen altan på 2. sal.
Der er ikke køleskab i boligerne. Der er depotrum i boligen, men ingen kælderrum i kælderen.

Der er parkeringspladser forbehold lejerne i Møllegade.
DeTV/internet: Der er fibernet i boligen. Se dine muligheder på [xxxxx]
Boligerne er en del af en afdeling består af 27 familieboliger.
Skjern ligger på den østlige side af Ringkøbing Fjord. Der er ca. 45 km til Herning og ca. 25 km til Ringkøbing. Skjern har knap 8.000 indbyggere.
Skjern og omegnen byder på mangfoldige muligheder for shopping i et spændende handelsmiljø, en perlerække af spændende attraktioner, seværdigheder og udflugtsmål.
Skjerns kulturcenter har mange arrangementer i løbet af året.
Der er flere pasningsmuligheder i byen og to folkeskoler, hvor Amagerskolen ligger ved siden af afd. 83 (Amagervej, Klokkebjergevej og Klostervej).
Der er en handelsskole, teknisk gymnasium og teknisk skole i Skjern.
Vælger du at bosætte dig i Skjern, kommer du helt tæt på naturen omkring Skjern Å, som er Danmarks vandrigeste å og Nordeuropas største natur-genopretningsprojekt. Skjern Å danner Danmarks eneste floddelta ved udløbet i Ringkøbing Fjord.
Bosætter du dig i Skjern, kommer du også tæt på ådalen og Skjern Enge, som er udviklet til et spændende rekreativt område med et rigt...