Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Lejlighed til leje, Hørsholm, Bloustrødvej (kun bytte)

Bloustrødvej, 2970 Hørsholm
  • Lejlighed til leje
  • 81 m2
Lejlighed til leje, Hørsholm, Bloustrødvej<span class="hglt"> (kun bytte)</span>
Bloustrødvej, 2970 Hørsholm
  • Lejlighed til leje
  • 81 m2
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Lejlighed til leje, Hørsholm, Bloustrødvej (kun bytte)

Fakta

  • 2254867
  • Lejlighed
  • 81 m2
  • Ikke angivet
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Lejlighed til leje i 2970 Hørsholm

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Vigtig Information: Denne bolig udbydes af en privatperson, hvor du skal være ekstra opmærksom på en række forhold. Læs mere her.

lejlighed byttes, 2970, Bloustrødvej 9A 81 m2

HAVES: Eftertragtet og sjældent udbudt bytte lejebolig. Halvt dobbelthus (stueetage+1. sal) på 81m2+ "Klædefabrikkens arbejderboliger". Husleje: 7.600 + varme (ca1.000 pr måned/gns).Nyere køkken og bad. Lille og lukket have med gammel smuk beplantning. Flotte terrasser til ophold morgen, middag og aften. Stueplan: nymalede stuer(2021), køkken, bad og bryggers med vaskemaskine. Lille kælder til værktøj/opbevaring under køkkenarealet.
1. sal: 1 fint soveværelse + 1 reposværelse (på repos kan der pladsmæssigt fx kan stå en dobbeltseng, skrivebord + garderobe).
Nuværende indvendigt bryggers i stueplan KAN indrettes og anvendes til soveværelse med direkte udgang til haven. Vaskesøjle kan monteres i kælder. Nyt naturgasfyr (2022).
Ialt 3 mulige soverum udover stuen.
Bolig skal ses. Kan fremsende mange flere fotos pr sms.
Køkkenet er enhver kok's drøm, med kraftig emhætte med udsugning, opvaskemaskine og hårde hvidevarer i rustfrit stål.
Boligen er gennemgribende istandsat i 2013, og igen malet løbende herefter. Fremstår med hvid maling på glatte vægge med filt. Gulve i stuen er hvidolieret stavparket. 1. salen har gamle fyrretræsplanker (som er slebet og lakeret i 2013). Nye koblede vinduer og døre i hele boligen 2016. Egen p-plads til 2 biler.
Boligerne blev opført i 1911 og har derfor meget sjæl, iøvrigt bevaringsværdige. Hørsholm Kommune ejer boligen, og DAB administrerer den. Offentlige transportmuligheder, skole, børnehave/vuggestue samt indkøbsmuligheder meget tæt på. Ca. 4 km. til Rungsted Havn. Ca. 5 min. til Helsingørmotorvejen med bil. Have med rododendron, krydderurte-/staudebed, æbletræ og lavendler. Tilladelse til 1 hund eller kat.
Jeg: K i fast job, ingen husdyr, ikke-ryger.

Byttelejlighed Byttebolig lejlighed København lejelejlighed Hørsholm Nordsjælland have bytte

Du skal desuden regne med at skulle betale husleje forud.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKES:
KUN interesseret i bytte med lejebolig i følgende områder: KBH. K / Ø / Frederiksberg / Hellerup. Min. 75-300m2 - gerne større
KONTAKT: belinda@cadeaux.dk el. 20301005

Information og data

Denne bolig til leje ligger på Bloustrødvej i Hørsholm. Hørsholm har postnummeret 2970, og ligger i kommunen Hørsholm, som ligger i Storkøbenhavn. Boligen er i alt 81 m2. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Bemærk at boligen er en byttebolig, så du skal have en anden bolig at bytte med hvis du ønsker at leje denne bolig.


Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.