Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Andelsbolig til salg, Nørrebro, Esromgade (kun bytte)

Esromgade, 2200 København Nørrebro
  • Andelsbolig til salg
  • 53 m2
  • 485.000 kr.
Andelsbolig til salg, Nørrebro, Esromgade<span class="hglt"> (kun bytte)</span>
Esromgade, 2200 København Nørrebro
  • Andelsbolig til salg
  • 53 m2
  • 485.000 kr.
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Andelsbolig til salg, Nørrebro, Esromgade (kun bytte)

Fakta

  • 2877301
  • Andelsbolig
  • 53 m2
  • 485.000 DKK
  • 4.068 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Andelsbolig til salg på 2200 København N

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Nørrebro, Andelslejlighed byttes, 2200, 2 vær., 53 kvm., boligydelse kr. 4068, andelsvurdering kr. 485000, Esromgade

Når du træder ind, mødes du af et lyst og funktionelt køkken udstyret med både gaskomfur og vaskemaskine. Den rummelige stue har store vinduer, som giver et dejligt lysindfald, og de klassiske stuklofter tilfører rummet ekstra charme og karakter. Badeværelset er lækkert og renoveret med gulvvarme, og soveværelset er hyggeligt og funktionelt.

Lejligheden ligger perfekt med kort afstand til metroen, så du nemt kan komme rundt i byen. Der er masser af indkøbsmuligheder, caféer og Nørrebros pulserende byliv lige om hjørnet. Tilladelse til både hund og kat er en ekstra bonus for dyreejere.

Ejendommens gårdmiljø er en af de største i København og byder på grønne områder, legeplads, boldbane og bord-bænkesæt – et ideelt sted for både børn og voksne at opholde sig.

Økonomien er fordelagtig. Andelen koster i øjeblikket 485.000 kr., men en ny vurdering kan betyde en stigning på op til 100.000 kr. Huslejen er 4.068 kr. om måneden.

Vi søger en større lejlighed, minimum 3 værelser, gerne i stueetagen eller på første sal. En altan eller direkte adgang til gården vil være et stort plus, og det er vigtigt for os, at der er tilladelse til hund. Vi foretrækker områderne Indre Nørrebro, Østerbro eller Frederiksberg.

Billeder kan sendes ved interesse.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Min kæreste og jeg ønsker at bytte vores charmerende andelslejlighed på Esromgade, beliggende i hjertet af Nørrebro. Lejligheden er en velindrettet 2-værelses på 53 kvadratmeter, placeret på tredje sal i en velholdt ejendom med en afslappet og velfungerende andelsforening.

Information og data

Denne andelsbolig ligger på Esromgade på Nørrebro. Nørrebro har postnummeret 2200, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Boligen er i alt 53 m2. Boligydelsen er 4.068 kr. per måned. Salgsprisen for boligen er 485.000 kr.. Bemærk at boligen er en byttebolig, så du skal have en anden bolig at bytte med hvis du ønsker at købe denne bolig.


Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.