Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Andelsbolig til salg, Østerbro, Østerbrogade (kun bytte)

Østerbrogade, 2100 København Østerbro
  • Andelsbolig til salg
  • 43 m2
  • 755.168 kr.
Andelsbolig til salg, Østerbro, Østerbrogade<span class="hglt"> (kun bytte)</span>
Østerbrogade, 2100 København Østerbro
  • Andelsbolig til salg
  • 43 m2
  • 755.168 kr.
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Andelsbolig til salg, Østerbro, Østerbrogade (kun bytte)

Fakta

  • 2879266
  • Andelsbolig
  • 43 m2
  • 755.168 DKK
  • 6.067 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Andelsbolig til salg på 2100 København Ø

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København Ø, Andelslejlighed byttes, 2100, 1 vær., 43 kvm., boligydelse kr. 6067, andelsvurdering kr. 755168, Østerbrogade 117 1

Lys og handy 1 vær. andelslejlighed på 43,5 m2 i A/B Øbrocentret sælges til overtagelse den 1. oktober.

Se foto med opgørelse over lejlighedens eksakte andelsvurdering, fradrag, boligafgift, anvendelsesudgifter, og gebyr for overdragelse.

Lejligheden, som er vel vedligeholdt efter istandsættelse i 2019/2020, består af lille fordelingsgang med indbygget skab og udgang til mindre, men funktionelt badeværelse i rå stil – gang og bad med indbyggede spots i loft.

Stuen kan nemt deles op i funktioner og har nyt IKEA køkken – købt i 2019, opsat i 2020, men brugt meget lidt – med køle/frys, induktionskogeplade, ovn, opvask- og vaskemaskine.

Lejligheden sælges umøbleret, bortset fra IKEA garderobeskab i samme stil som køkken samt og løsøre i form af gardiner.

Beliggenheden på Østerbrogade overfor Sions Kirke, er meget central ift. indkøbsmuligheder, Svanemøllen st. og Metro Poul Henningsens Plads.

Er du bankgodkendt? Er du seriøst interesseret, velvidende at man hører trafikken, når vinduerne er åbne, og kirkeklokkerne lyder på faste klokkeslæt og ved særlige begivenheder? Også selvom dyr ikke er tilladt?

Så skriv pr. e-mail et par linjer om dig selv og om du er klar til overtagelse den 1. oktober og oplys helst mobilnummer for nem kontakt.

Kontakt sker kun til udvalgte efter først til mølle princippet med fremsendelse af relevante dokumenter og aftale om besigtigelse ultimo uge 36.

Information og data

Denne andelsbolig ligger på Østerbrogade på Østerbro. Østerbro har postnummeret 2100, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Boligen er i alt 43 m2. Boligydelsen er 6.067 kr. per måned. Salgsprisen for boligen er 755.168 kr.. Bemærk at boligen er en byttebolig, så du skal have en anden bolig at bytte med hvis du ønsker at købe denne bolig.


Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.