Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Andelsbolig til salg, Søndersø, Edelkær

Edelkær, 5471 Søndersø
  • Andelsbolig til salg
  • 77 m2
Andelsbolig til salg, Søndersø, Edelkær
Edelkær, 5471 Søndersø
  • Andelsbolig til salg
  • 77 m2
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Andelsbolig til salg, Søndersø, Edelkær

Fakta

  • 2881856
  • Andelsbolig
  • 77 m2
  • Ikke angivet
  • 2.700 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Nyrenoveret andelsbolig i Søndersø.

Velholdt rækkehus til salg i Søndersø – Indflytningsklart og perfekt for både unge og ældre!
Leder du efter et moderne og prisvenligt hjem? Så se nærmere på denne skønne andelsbolig på 77 m² i Søndersø! Boligen har et helt nyt IKEA-køkken med masser af skabsplads, en rummelig stue og spisestue samt et lyst soveværelse. Der er også et ekstra værelse i den isolerede udestue, som kan bruges som kontor eller opholdsrum. Derudover har boligen et funktionelt badeværelse og et praktisk bryggers med plads til både vaskemaskine og opbevaring.
Loftet giver mulighed for ekstra opbevaring, og udenfor finder du en nem have på 14 m², der er let at vedligeholde – perfekt til små hyggekroge eller en grillplads. Der er også et redskabsskur til haveredskaber, som medfølger i prisen. Hele hjemmet er forbundet som et smart home, hvor både lys og lyd kan styres via tale eller mobilen.
Boligen opvarmes effektivt med naturgas, hvilket sikrer lave varmeudgifter, og andelsydelsen er kun 2.700 kr. om måneden, så det er økonomisk overkommeligt. Maksimalprisen er 507.000 kr., inklusive forbedringer for ca. 49.000 kr., men boligen sælges nu for kun 495.000 kr.
Boligen ligger i naturskønne Søndersø, som har et godt lokalsamfund med både skoler, indkøbsmuligheder og idrætsfaciliteter i nærheden. Det er en perfekt beliggenhed for dem, der ønsker ro og tryghed, men samtidig vil have nem adgang til Odense – ideelt for studerende med den lave andelsydelse, hvor der også er plads til bil.
Boligen kan overtages fra 1. november. Kontakt mig for en fremvisning af denne skønne bolig, der er perfekt til både ældre, et kærestepar eller singler – ja, selv studerende har råd til at bo her!

Information og data

Denne andelsbolig ligger på Edelkær i Søndersø. Søndersø har postnummeret 5471, og ligger i kommunen Nordfyns, som ligger på Fyn. Boligen er i alt 77 m2. Boligydelsen er 2.700 kr. per måned.


Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.