Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Andelsbolig til salg, Vesterbro, Krusågade (kun bytte)

Krusågade, 1500-1799 København Vesterbro
  • Andelsbolig til salg
  • 60 m2
  • 1.500.000 kr.
Andelsbolig til salg, Vesterbro, Krusågade<span class="hglt"> (kun bytte)</span>
Krusågade, 1500-1799 København Vesterbro
  • Andelsbolig til salg
  • 60 m2
  • 1.500.000 kr.
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Andelsbolig til salg, Vesterbro, Krusågade (kun bytte)

Fakta

  • 2692349
  • Andelsbolig
  • 60 m2
  • 1.500.000 DKK
  • 2.900 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Andelsbolig til salg på 1719 København V

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Vesterbro, Andelslejlighed byttes, 1719, 2 vær., 60 kvm., boligydelse kr. 2900, andelsvurdering kr. [xxxxx], Krusågade Stuen

BYTTER KUN:

HAVES:
**Velkommen til din drømmelejlighed på Vesterbro, København!**

Denne skønne andelslejlighed på 60 kvadratmeter er en sand perle midt i hjertet af København. Beliggende i stueetagen, byder lejligheden på en lys og rummelig atmosfære, der straks føles som hjem. Med sin centrale placering er du omgivet af det bedste, som København har at tilbyde.

**Højdepunkter ved denne lejlighed inkluderer:**

- **Fantastisk Beliggenhed:** Du er bogstaveligt talt i smørhullet af København! Med trendy caféer, restauranter, kulturelle begivenheder og shoppingmuligheder lige uden for døren, får du den ægte københavnske livsstil lige ved hånden.

- **Lys og Luftig:** De store vinduer fylder lejligheden med naturligt lys, og skaber en behagelig atmosfære. Det åbne rumdesign skaber en følelse af rummelighed og giver dig mulighed for at indrette lejligheden, som det passer dig bedst.

- **Moderne Faciliteter:** Lejligheden er udstyret med moderne bekvemmeligheder, herunder et fuldt udstyret køkken og hyggeligt badeværelse.

- **Charmerende Vesterbro:** Vesterbro er kendt for sin unikke atmosfære, brostensbelagte gader og mangfoldige kultur. Det er et område, der konstant udvikler sig, og du vil være en del af denne spændende udvikling.

Denne andelslejlighed repræsenterer ikke blot en bolig, men en livsstil. Den perfekte kombination af komfort, bekvemmelighed og charme. Tag det næste skridt til at kalde denne vidunderlige lejlighed dit hjem!

For mere information eller for at planlægge en visning, kontakt os venligst. Dette er din chance for at bosætte dig i en af Københavns mest eftertragtede områder. Vi ser frem til at byde dig velkommen til dit nye hjem på Vesterbro! ??

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKES:
3-værelses lejlighed i KBH V, Fberg, KBH Ø, KBH K

Information og data

Denne andelsbolig ligger på Krusågade på Vesterbro. Vesterbro har postnummeret 1719, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Boligen er i alt 60 m2. Boligydelsen er 2.900 kr. per måned. Salgsprisen for boligen er 1.500.000 kr.. Bemærk at boligen er en byttebolig, så du skal have en anden bolig at bytte med hvis du ønsker at købe denne bolig.


Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.