Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til salg i Løgumkloster

Modelfoto

Hus til salg i 6240 Løgumkloster

Midt i Løgumkloster by tilbydes flot og istandsat familievilla. Her er et boligareal på hele 206 m2, herudover god og anvendelig kælder 43 m2, udestue samt garage med port 41 m2. Løbende moderniseret og senest med delvis nye gulve i sildebensparket, spartlede vægge mv. Generelt er flere ting af nyere dato. Opvarmes med fjernvarme og varmepumpe. 8 kwh. solcelleanlæg. Nemt grundstykke på 743 m2. Ved villaen er der desuden gode parkeringsforhold. Gå-afstand til skole, indkøb og bymidte.

Indrettet med lækkert køkken / alrum med god spise- og skabsplads, hyggelig stue med pejs og udgang til lækker udestue, stort soveværelse med direkte adgang til flot badeværelse med bruseniche og gulvvarme, stor entré med god afstillingsplads og adgang til toilet, separat afdeling med multirum, 4 gode værelser samt badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Kælderen er indrettet med vaskerum samt disponible rum der kan anvendes til hobbyrum, træningsrum, hjemmekontor og lign. Der er direkte adgang til det fri fra kælderen.

Her finder du et bundsolidt hus med en spændende planløsning og en rigtig god beliggenhed midt i Sønderjylland.

Kontakt os på [xxxxx] og hør nærmere om dette tilbud.