Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til salg i Løgumkloster

Modelfoto

Hus til salg i 6240 Løgumkloster

Midt i Øster Højst sælges denne spændende ejendom hvor du får rigtig god plads. Der er et boligareal på 261 m2. Hertil kommer særskilt bolig/ferielejlighed 84 m2 som sælger udlejer gennem airbnb og som giver en årlig lejeindtægt på ca. 55.000-60.000.

Denne ejendom er opført 1897 / 1978 og er løbende moderniseret siden 2011. Her er pudset murværk og eternittag. De fleste vinduer og døre er udskiftet til plast. Opvarmes med naturgas - fyret er udskiftet i december 2022 og brændeovn. Der er luft til luft varmepumpe i lejligheden.

Indrettet med entre, soveværelse, badeværelse med bruseniche, toilet, baggang / bryggers, stort køkken / alrum med klinkegulv og masser af skabs- og spiseplads, værelse / kontor, spisestue med trægulv samt skøn opholdsstue med trægulv og brændeovn.

1. sal med repos / køkken, badeværelse med bruseniche, 2 børneværelser, soveværelse samt mulighed for yderligere udnyttelse.

Den særskilte lejlighed / bolig på 84 m2 har køkken i åben forbindelse til stuen, 2 trin op til et værelse, værelse samt badeværelse.

Kom og se denne spændende og rummelige bolig midt i Øster Højst.

Kort afstand til Løgumkloster og Tønder.

Bestil en fremvisning på tlf. [xxxxx] eller klik på "Bestil fremvisning" nedenfor.