Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til salg i Tønder

Modelfoto

Hus til salg i 6270 Tønder

I Tønder centrum tilbydes denne flotte og charmerende ejendom. Beliggende med mindre erhvervsareal (31 m2) mod Vestergade/gågaden. Arealet står tomt og kan udlejes til erhvervsmæssige formål såsom butik eller lignende. Derudover er her 2 særskilte lejligheder som begge fremstår i flot og indflytningsklar stand. Hver med et boligareal på ca. 115 m2. Stuelejligheden er fuldstændig istandsat for 2 år siden og 1. salen som beboes af ejeren er moderniseret i 2014. Det vurderes at ejendommen samlet kan give en årlig lejeindtægt på ca. 150.000,- kr. ekskl. forbrug. Der er lukket gårdhavemiljø, stor og lækker solterrasse på 1. salen, gode parkeringsforhold samt isoleret udhus og carport.

Stuelejligheden er indrettet med hyggelig opholdsstue, pænt køkken, badeværelse, soveværelse samt entré.

Fra gågaden er der direkte adgang til erhvervsarealet.

1. salen er indrettet med lækkert køkken / alrum med troldtekte lofter til kip, synlige bjælker, massive trægulve, lyst køkken, hyggelig stue, badeværelse med bruseniche samt mindre 2. sal med soveværelse, walk-in samt toilet.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og der er gulvvarme i stueetagen.

Ejer har foretaget delvis udvendig isolering af ejendommen. Bemærk det gode energimærke.

Her er muligheden for at selv bebo den ene lejlighed og udleje resten eller simpelthen udleje hele ejendommen og opnå en fornuftig forrentning af købesummen.

Kontakt os på tlf. ...