Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til salg i Løgumkloster

Modelfoto

Hus til salg i 6240 Løgumkloster

Midt i Øster Højst med kort afstand til bl.a. skole, børnepasning og fritidsaktiviteter sælges dette skønne hus som fremstår i fin og god stand. Beliggende på 776 m2 nemt grundstykke. Bl.a. kan nævnes at der er en stor indkørsel og nem have.

Huset er opført 1937 / 1987 og er i 2013/2014 blevet gennemgribende moderniseret både ude og ind. Her er pudset murværk og sort tagstenstag. Boligareal 90 m2. Desuden stor garage 90 m2 med god port og masser af plads. Udhus 36 m2 med bl.a. bryggers / vaskerum og værksted. Opvarmes med luft til vandvarmepumpe - Der er gulvvarme i hele stueplan - Bemærk at huset har energimærke A2010 og beregnet varmeforbrug er angivet til KUN kr. 4.700,00, pr. år.

Indrettet med entre med klinkegulv, dejligt badeværelse med skabsarrangement og bruseniche, køkken med lyse skabe og klinkegulv samt skøn spise-/opholdsstue med klinkegulv, udgang til terrasse / gårdhave samt trappe til 1. sal.

1. sal er indrettet med børneværelse med trægulv, synlige bjælker og lille hems samt stort soveværelse med trægulv og synlige bjælker.

Stor garage med bred elport og god plads. Desuden toilet og disponibelt rum.

Kom og se dette indflytningsklare hus.

Velholdt ude som inde.

Bestil en fremvisning på tlf. [xxxxx] eller klik på "Bestil fremvisning" nedenfor.