Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til leje i Tikøb

Modelfoto

Lejlighed til leje i 3080 Tikøb

Tidsubegrænset lejemål.

På en udsøgt adresse i Espergærde, tæt på stranden og det hyggelige havnemiljø, kan I nu overtage denne nyrenoverede lejlighed, der fremstår fuldstændig indflytningsklar med flere lækre detaljer, et fantastisk lysindfald og en udsigt som skal opleves.

Lejligheden her på Gefionsbakken 2 st tv er den ene af i alt fire lejligheder, som ligger i en smuk, klassisk ejendom fra 1910. Ligesom de andre boligenheder er den blevet komplet renoveret fra top til tå – og med stor respekt for den originale stil. Ejendommen står nærmest majestætisk på den store, opvoksede grund, og udefra præsenterer den sig attraktivt med hvidmalet facade, tagkviste og karakteristiske, buede vinduespartier, der sørger for et godt lysindfald og et smukt udsyn til vandet.

Der er tale om en fireværelses lejlighed, hvis areal er fordelt over to etager. Stueplanen er udnyttet som opholdssektion, mens der er separat værelsesafdeling øverst. Et lyst trappeforløb i entréen forbinder de to etager, som begge står skarpt med glatte, hvide vægge, lyse gulve og pæne radiatorskjulere. Dertil har lejligheden ventilationsanlæg, der sørger for et optimalt indeklima.

Stueplanet byder på et lyst stuemiljø med mulighed for kontorplads i vinklen, der er udstyret med gulv til loft-vindue. Dertil får I et stilrent brusebadeværelse i Travertin-look, som har vindue til det fri, væghængt toilet, vaskesøjle og armaturer fra Grohe. I samme plan venter et spritnyt o...