Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Hus til leje, Højbjerg, Holmetoften

holmetoften 39a, 8270 Højbjerg
  • Hus til leje
  • 171 m2
  • 19.000 kr. per måned
Hus til leje, Højbjerg, Holmetoften
holmetoften 39a, 8270 Højbjerg
  • Hus til leje
  • 171 m2
  • 19.000 kr. per måned
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Hus til leje, Højbjerg, Holmetoften

Fakta

Vis på kort
  • 2865966
  • Hus
  • 171 m2
  • 5
  • 1.10.2024
  • 19.000 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Rummelig 1-plans villa i Højbjerg

Velkommen til denne velindrettede villa i Højbjerg, bygget i 1976. Denne rummelige bolig strækker sig over 171 kvadratmeter i ét plan og tilbyder en ideel kombination af fælles opholdsrum og private soveværelser – perfekt til en familie, der ønsker plads og komfort.

Når du træder ind ad hoveddøren, mødes du af en mindre entré med skabsplads, hvor der er plads til at komme af med overtøjet. Fra entréen har du direkte adgang til husets pejsestue, der er hjemmets centrale opholdsrum. Pejsestuen er rummelig og har en charmerende pejs, som skaber en hyggelig atmosfære. Pejsen er muret ind i en halvvæg, der afskærmer pejsestuen fra spiseafdelingen på en let og hyggelig måde.

Fra pejsestuen har du videre adgang til husets anden stue, dagligstuen, der ligger i åben forbindelse med en dejlig flydende overgang mellem de to opholdsrum. Stuen indeholder mange kvadratmeter og der er masser af plads til indretning af flere rum i rummet. Fra stuen har du direkte adgang til haven via store vinduespartier med skydedør.

En dør fra stuen fører til et disponibelt rum på 24 kvm., som i dag benyttes som teenageafdeling, men som også kan benyttes som stue, kontorafdeling, kreativ oase eller lign. Her er loft til kip og indbygget brændeovn, som bidrager med hygge og charme til rummet.

Til højre for pejsestuen finder du en fordelingsgang, som fører til masterafdelingen med soveværelse og badeværelse en suite, samt et ekstra værelse. Begge værelser er med skabe, ligesom der også findes et skab i fordelingsgangen, hvilket sikrer masser af opbevaringsplads.

På venstre side af halvvæggen fra pejsestuen finder du spiseafdelingen, ligeledes med panoramavinduer mod haven og udgang hertil, i sammenhæng med køkkenet.

Køkkenet er af nyere dato med moderne hvide elementer og en stilfuld granitbordplade. Her finder du alle nødvendige hårde hvidevarer, herunder ovn, stor kogeplade, et ekstra gaskomfur, opvaskemaskine og køleskab, hvilket gør det let at tilberede måltider til både hverdag og fest.

Du kan fra køkkenet gå direkte til bryggerset, som er udstyret med vaskesøjle, hvor du finder både vaskemaskine, tørretumbler, dertil også en større fryser. Du kan fra bryggerset gå direkte ud til forhaven, hvilket er en praktisk foranstaltning, når du kommer hjem med madvarer eller børnene overtøj trænger til en tur i vaskemaskinen.

Ydermere finder du i denne ende af huset yderligere to værelser samt et badeværelse, som både fremstår moderne og funktionel med brusebad og god skabsplads.

Udenfor finder du en hyggelig have, der kombinerer både stenbelagte områder og en græsplæne, hvilket gør den både vedligeholdelsesvenlig og børnevenlig. Haven er primært placeret bag huset, men en stensti fører dig fra begge sider af huset ind til haven, hvilket skaber en dejlig flow mellem inde- og udeliv.

Til villaen hører en mindre garage med skur.

Denne villa er et ideelt hjem for en familie, der ønsker god plads med store, hyggelige opholdsområder i et dejligt bynært område i Højbjerg.

Villaen udlejes fra d. 1. oktober 2024 for en periode på 3 år.

Al forbrug betales direkte til forsyningsselskaberne.

Depositum: 3 måneders leje

Information og data

Denne bolig til leje ligger på holmetoften i Højbjerg. Højbjerg har postnummeret 8270, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Århus. Boligen er i alt 171 m2 fordelt på 5 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er ledig fra 1.10.2024. Huslejen for lejeboligen er 19.000 kr. per måned.


Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.