Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Hus til leje, Kvistgård, Kellerisvej

Kellerisvej, 3490 Kvistgård
  • Hus til leje
  • 205 m2
  • 28.000 kr. per måned
Hus til leje, Kvistgård, Kellerisvej
Kellerisvej, 3490 Kvistgård
  • Hus til leje
  • 205 m2
  • 28.000 kr. per måned
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Hus til leje, Kvistgård, Kellerisvej

Fakta

  • 2869988
  • Hus
  • 205 m2
  • 6
  • 24 måneder
  • 1.10.2024
  • 28.000 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Hus til leje i 3490 Kvistgård

Fantastisk landejendom beliggende i grænselandet mellem Humlebæk, Kvistgård og Espergærde. Der er brugsret til over 2 HA jord med til ejendommen, hvor der er mulighed for at holde heste i løsdrift i egen hestefold. Huset er løbende blevet renoveret og står i flot og moderne stand. En yderst sjælden mulighed på lejemarkedet.

Man ankommer til den indhegnede gårdsplads foran ejendommen. Her er grusbelagt og et godt privatliv. Der er anlagt en hyggelig terrasse foran ejendommen ud mod gårdspladsen, som vender mod syd. Herfra er direkte adgang til hovedindgangen og køkkenindgangen.
Ejendommens køkken alrum er et pragtfuldt og særegent rum med loft til kip og vinduespartier hele vejen rundt. Her er et fremragende naturligt lysindfald ad sydvendt gavlvindue og en helt særlig stemning. Køkkenet er et snedkereret køkken af højeste kvalitet med luksuriøse hårde hvidevarer og selvstændig køkken ø. Der er i forskudt plan anlagt en mindre opholdsstue med en flot udsigt til haven. Der er fra alrummet udgang til tre forskellige terrasser rundt om huset.

I forlængelse af køkkenrummet er en separat bryggers indgang med god plads til overtøj, et 'fyrrum / værksted' et fint gæstetoilet, to stuerum i åben forbindelse samt et soveværelse med separat indgang. Stuerummene er i en god størrelse og der er installeret brændeovn i det ene rum. Der er netop anlagt et helt nyt badeværelse udført i lækre materialer.

Ad en flot anlagt muret trappe ankommer man til 1. salen. Her er en fordelingsgang der giver adgang til to værelser samt et walk-in closet. Det ene værelse har direkte udgang til en terrasse med udsigt til marker, mens det andet værelse er åbent og har udsigt til gårdspladsen igennem kvistvindue. Det mindste værelse har ikke en selvstændig dør, så det er oplagt et benytte som hjemmekontor. Husets primære soveværelse ligger i den ene ende af 1. salen og er udført med indbyggede skabe og et flot gavlvindue med udsigt til hestefold. Der er yderligere et gæstetoilet på 1. salen.

Som lejer af ejendommen har man den fulde brugsret til over 2 hektarer jord. Det er i dag indrettet som have og har mange ældre frugttræer og kroge rundt omkring på ejendommen. Der er ligeledes en sø på matriklen samt den forholdsvist store indhegnede hestefold med skure til løsdrift af heste. Det er forholdsvist nemt at holde udeområderne, da langt det meste vokser vildt. Det er muligt at indgå en aftale omkring vedligehold af haven og græsslåning, så man som lejer kun skal gøre et minimum

Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Information og data

Denne bolig til leje ligger på Kellerisvej i Kvistgård. Kvistgård har postnummeret 3490, og ligger i kommunen Helsingør, som ligger i Nordsjælland. Boligen er i alt 205 m2 fordelt på 6 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er ledig fra 1.10.2024. Lejeperioden er 24 måneder. Huslejen for lejeboligen er 28.000 kr. per måned.


Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.