Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Lejlighed til salg, Kerteminde, Mølkensvej

Mølkensvej, 5300 Kerteminde
  • Lejlighed til salg
  • 112 m2
  • 3.095.000 kr.
Lejlighed til salg, Kerteminde, Mølkensvej
Mølkensvej, 5300 Kerteminde
  • Lejlighed til salg
  • 112 m2
  • 3.095.000 kr.
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Lejlighed til salg, Kerteminde, Mølkensvej

Fakta

  • 2826009
  • Lejlighed
  • 112 m2
  • 3
  • 3.095.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Lejlighed til salg i 5300 Kerteminde

Egen terrasse

Vælg selv køkken og bad

300 meter til badestranden

Fem minutters cykletur til golfklubben

Specialbutikker og gourmet i nabolaget

Der har aldrig boet nogen i denne dejlige og velbeliggende stuelejlighed, der befinder sig i en fuldkommen nyrenoveret ejendom, så I bliver de første til at tage den i anvendelse. Lejligheden er så ny, at der endnu ikke er installeret køkken og badeværelse, så I derfor selv har mulighed for at vælge lige præcis det interiør, som I drømmer om. Fra ejerside findes der et forslag, som er inkluderet i udbudsprisen, og ellers kan der foretages andre valg efter egne præferencer.

Boligen er skabt til jer, der holder af en fantastisk beliggenhed, store panoramavinduer og en lækker terrasse, der ligger i niveau med boligen, så det er nemt at veksle mellem ophold indenfor og udenfor, og sådan at I har mulighed for at smage den friske havluft, mens I lader blikket glide ud på vandet, hvor I kan holde øje med sejlbåde og Storebæltsbroen. I har også masser af landkig, så udsigtsforholdene er meget varierende.

Boligen er indrettet i en lys stil med store vinduespartier og en praktisk, åben planløsning, som passer til et par eller en mindre familie, for her er to gode værelser og et dejligt imødekommende opholdsområde, hvor der er helt åben forbindelse mellem køkken og stue, der ligger i en V-form og med vinduer til tre sider, så her er vidunderligt lyst. I får en bred skydedør ud til terrassen, ligesom der også er dør direkte ud fra det en af værelserne, formentlig det der er jeres soveværelse. I får desuden et rummeligt badeværelse, og i den store kælder er der særdeles mange muligheder. Den er opført i så god kvalitet, at den tidligere har været brugt til opbevaring af billeder fra kunstmuseet.

Kerteminde med alle sine mange kvaliteter ligger for jeres fødder og er klar til at tage imod. I får ikke mere end 300 meter til den fantastiske badestrand, så der altid er tid til en dukkert både morgen og aften; måske hører I endda til dem, der gerne bader hele året. Badebro er her naturligvis, og vandet er også attraktivt for små børn, da det er lavvandet. så det er oplagt at bruge mange afslappende timer i vandkanten, når tiden tillader det. I får også mulighed for at nyde livet ved marinaen, hvor der er en hyggelig maritim stemning og mulighed for at møde andre mennesker.

Vandet er ikke den eneste charmefaktor ved beliggenheden, for Kerteminde har uendeligt meget at byde på, også når det gælder sportsaktiviteter, hvor især den verdenskendte golfklub Great Northern Golf Club byder sig til med en fantastisk 18-hullers bane, som har formået at tiltrække en kæmpestor international turnering i 2026. Kerteminde har også et spændende byliv med fiskerestauranter og spændende specialbutikker, ligesom Johannes Larsen Museet kan besøges mere end én gang. Og i øvrigt er hele natursceneriet på Hindsholm vidunderligt med masser af forskellige spots, som man kan besøge igen og igen på gåture og cykleture.

Information og data

Denne bolig til salg ligger på Mølkensvej i Kerteminde. Kerteminde har postnummeret 5300, og ligger i kommunen Kerteminde, som ligger på Fyn. Boligen er i alt 112 m2 fordelt på 3 separate værelser. Salgsprisen for boligen er 3.095.000 kr..


Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.