Boligoensker.dk

Find ledige boliger.

Bolig til salg i Roskilde

Modelfoto

Stemningsfuld lejlighed med fantastisk have

Træterrassen er fra 2020, hvor der også blev lagt fliser ved parkeringspladsen og hovedindgangen. Derudover har man i 2021 malet første sal og trappegangen, mens vasken, emhætten og den keramiske bordplade i køkkenet er fra samme år. 2023 stod på renovering af anden sal, ligesom der blev monteret et nyt fjernvarmeanlæg i kælderen, for bare at nævne nogle af højdepunkterne.
;Køkkenet med hvide fronter og knopgreb er godt indrettet, og tilstødende giver to stuer en suite plads til samvær, mens de synlige bjælker og brændeovnen forstærker hyggen. I har også et værelse og et badeværelse med brus. Næste etage består af ét stort rum, som kan anvendes på flere måder. Læg dertil kælderrummets potentiale og vaskekælderen.
;Huset ligger på en stor grund, hvilket giver jer en solrig forlængelse af boligen. I får nemlig et virkelig fint havestykke med et farverigt planteliv, masser af grønt, små soloaser og en dejlig træterrasse. På grunden er der også privat parkering, og lige overfor ejendommen har I en legeplads og store træer.